V življenju v povprečju prespimo 24 let. In ker je spalnica prostor, kjer najdemo počitek ter si polnimo baterije, je prav, da ji namenimo nekaj več pozornosti. Čas je za ekspresni feng shui za pozitivno vzdušje v spalnici. Pomagal vam bo uravnotežiti prostor in ustvariti udobje po meri!

Brez pretiravanja

Računalnik, televizor in po možnosti akvarij z ribami v spalnico pač ne sodijo. Raje se jim izognite in prostor, kjer spite, napolnite z izbranimi okrasnimi predmeti ter kvalitetno posteljnino. Skupni končni rezultat bo miren raj, ki prispeva k dobremu počitku.

Feng shui za pozitivno vzdušje v spalnici

Postavitev postelje?

Priporočamo, da ta stoji ob trdem zidu v najtišjem delu prostora, proč od hrupa, ki ga povzročajo odprta okna. Pazite na to, da vaše noge niso v liniji z vrati. Takrat namreč vaša energija slabi, saj ni pravilno shranjena.

Odstranite navlako

Spalnica naj bo čista, kolikor je le mogoče. Za uravnotežen pretok energij po prostoru naj bodo omare, predali in prostor pod posteljo brez odvečne krame. Pobrišite prah in redno sesajte.

Svež zrak

Na stežaj odprite okna, odmaknite zavesa. Po sobi naj zakroži svež zrak in vanjo vstopi naravna svetloba.

Uskladite barve

Popolnoma preprosto je. Modra barva je za pomiritev duha in razjasnitev uma. Je najboljša izbira za spalnice. Rdeča je za intenzivnost in dinamičnost, siva pomeni natančnost in podporo, oranžna je za družabnost in navdušenje. Torej, katera vas najbolj prepriča?

Izberite posteljnino po vaši meri. Pestro barvno izbiro in prefinjene modele najdete tukaj.

Preberite še: Idealno poročno darilo za vaša mladoporočenca